Du hittar mig också på...

2015

Jag har varit glutenallergiker sen jag var liten och alltid när jag läser reseguider eller planerar för utflykter så har jag saknat ett glutenfritt perspektiv på det. För det är inte att "bara köpa en macka" när man är iväg och innan man provar nya maträtter måste man kolla så att det är glutenfritt (annars får man spendera resan med huvudet över toaletten och det är ju inte jättekul). 
 
Därför har jag startat en glutenfri hemsida, med tips för alla mina fellow glutenallergiker där ute. Sidan är på engelska (eftersom att jag tänker på engelska hälften av tiden iallafall), men hoppas verkligen att ni kikar förbi! 
 
Jag kommer fortsätta skriva här, dock lite mer sporadiskt. 
 
 


6 appar för bloggare!

2015

 
Med smartphones är det så mycket lättare att blogga när man inte har tillgång till datorn. Ska jag vara ärlig skriver jag oftast texter på datorn för att lägga in bilderna från mobilen. Supersmidigt! Men det krävs ju vissa appar och därför vill jag tipsa om mina 6 bästa appar för alla bloggare där ute! 
 
 
 
 
 Blogg.se 
Ganska uppenbart, men använder blogg.se appen för att publicera inlägg på språng, eller lägga till bilder till redan skrivna inlägg. 
 
PicLab
PicLab använder jag till collage av all dess slag, brukar även lägga till text i PicLab. 
 
Google Analytics 
Använder inte den jättemycket, men det är smidigt att kunna kolla statistik lite snabbt. 
 
 
 
 
 VSCO cam 
Redigeringsprogram, bra för att göra enklare förbättringar av foton (använder photoshop när jag sitter vid datorn, men VSCO är väldigt bra för redigering i mobilen).
 
Wi-Fi Finder 
Wi-fi gör det lite lättare att blogga så det är rätt uppenbart.
 
Google Kalender 
För att ha lite framförhållning så skriver jag in högtidsrelaterade inlägg och annat som man kan planera i förväg. På så sätt är det lättare att skriva när inspirationen tryter. 
 


Enkel höstoutfit

2015

 
Jag gillar att klä mig ganska enkelt (skäl #1 till varför jag älskar klänningar, lätt att matcha med smycken, skor etc.) och efter att ha rensat ut halva garderoben, för att sälja/skänka bort, så har jag bara plagg som jag faktiskt använder kvar.  Skjortan fyndade jag på Bikboks sommarrea och jeansen är mina älsklingsjeans från Gina Tricot.